Seels: jouw expert in e-mailmarketing

Op zoek naar de meest effectieve e-mailmarketing strategieën voor koude acquisitie? Bij Seels begrijpen we het proces van koude acquisitie als geen ander en vooral hoeveel tijd dit kan kosten. Met onze persoonlijke aanpak weten wij buitengewone resultaten te behalen voor onze klanten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan snel een gesprek in!

Sales Target audience 3D illustration

E-mailmarketing

De kracht van b2b e-mail marketing

Ontdek de kracht van gerichte e-mailmarketing als een strategisch middel voor het genereren van leads. Seels onderscheidt zich door e-mail in te zetten als een zeer effectief kanaal voor koude acquisitie en leadgeneratie. Met een unieke benadering en een focus op gepersonaliseerde communicatie, behalen we een gemiddeld reactiepercentage van 44% op onze e-mails.

Een persoonlijke aanpak voor elk bericht

Wij benaderen jouw potentiële klanten met een hyper-gepersonaliseerde e-mail. Daarnaast connecten wij jouw LinkedIn-profiel aan een groot specifiek netwerk van bedrijven in jouw branche en koppelen je met de juiste contactpersonen. Hiermee groeit je netwerk en blijf je in contact. Deze aanpak is zeer geschikt voor b2b e-mailmarketing campagnes. 

✔ Nieuw acquisitie kanaal

✔44% reactie percentage

✔ Binnen 3 weken resultaat

Onze aanpak

Hoe wij werken 

Wij zijn geen doorsnee sales bureau. Onze werkwijze begint met begrijpen. Wie is jouw perfecte prospect en wat motiveert hen om tijd voor jou vrij te maken? De cruciale vraag die elke prospect zichzelf stelt is: "Wat heb ik eraan?" Dit is nauw verbonden met wat jij te bieden hebt. Wat is jouw aanbod en waarom zou dit van belang moeten zijn voor je prospect? In de kick-off fase organiseren we een persoonlijke bijeenkomst waarin we deze belangrijke punten bespreken, zodat het voor iedereen duidelijk wordt wat jullie aanbieden en nastreven.

Daarna is het moment aangebroken om in actie te komen! We zetten een breed scala aan communicatiemiddelen in – e-mail, LinkedIn, briefpost – om jouw prospects te bereiken. En het beste deel? Al onze acties worden ondernomen namens jou of een van je accountmanagers. Zo blijven wij niet tussen jou en je toekomstige klant in staan.

Belangrijk om te weten: we zien een indrukwekkend gemiddeld reactiepercentage van 44% op onze e-mails! Dit betekent dat je waardevolle feedback ontvangt waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Ons succes

120+

Tevreden klanten

1500+

Gerealiseerde campagnes

18.780.000+

Gecreëerde waarde

Reviews

Zij gingen je voor

We zijn enthousiast over ons werk. Lees hier hoe onze klanten dit ervaren en wat Seels voor hun heeft gedaan.

"De Seels aanpak is erg effectief voor ons. Ik was wat sceptisch over koude emails na eerdere ervaring, nog tijdens de eerste campagne was ik overtuigd omdat we meer leads, meer demos en ook meer klanten aantrokken. Qua resultaten daarom een dikke plus. Tel daar bovenop dat het Seels team zich verdiept in ons bedrijf en onze cultuur, en dat we samen campagnes opstellen die passen bij onze organisatie, en ik spreek van een succesvolle samenwerking! Daarnaast zijn ze goed te bereiken per mail en per telefoon en komen ze hun afspraken na."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Roel Schellekens
Eigenaar, Askemo
"Wouter is een prettig persoon, nuchter en to the point. De Boost is een ontzettend mooie aanpak om persoonlijk maar toch enigszins geautomatiseerd met nieuwe contacten te verbinden."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Marga Lenten - Van Boxtel
Algemeen Directeur, Station10
“Fijne samenwerking met Wouter! mooie gesprekken kunnen voeren met leads die uit de Seels campagne zijn gekomen en wat tot opdrachten heeft geleid. Ook tijdens en na de campagne is de begeleiding goed en wordt deze ook actief gemonitord.”
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Mark Corneth
Eigenaar, Elastic Web
"Correcte methodiek en prettige samenwerking die resultaat geeft."
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Lucien Swinkels
Salesmanager, Vollenhoven
"Wouter en Bibi staan altijd voor je klaar en helpen ons met verschillende mailcampagnes. Prettig samenwerken en oog voor de doelen van de klant. De communicatie verloopt laagdrempelig via Whatsapp, telefoon of mail. Zeer prettig samenwerken!"
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Sander van Ringelestijn
Marketing Manager, Feedback Company
“We were approached by Seels in a very intelligent and intriguing way. After a couple of meetings we got to know a very genuine and hard working team, with a real passion and care for what they do.A true asset to any company looking for a sales partner.”
Malik Berrabah Directeur, Wisseloord Studio's
Malik Berrabah
Directeur, Wisseloord Studio’s
"Het is makkelijk schakelen met Wouter en zijn team. Ik merk dat hun tone of voice een prettige is."
Bart Gijsbrechtse, Sales Manager
Nanya Radema
Eigenaar, ChangeCreators
"Seels offers valuable services to boast your lead generation and ultimately sales. They are proffesional and the service was great, any questions or desired alteration has been resolved quickly! Seels is to be recomended to any sales driven company in need for a boost to your lead generation."
Fons Smeets
Fons Smeets
Chief, Tribes Inspiring Workplaces
"Het team van Seels toont een uitstekende vaardigheid in het begrijpen van de behoeften van mijn klanten en benadert hen vervolgens op een zeer persoonlijke manier."
Jelle Plevier
Jelle Plevier
Eigenaar, Media Solutions International

Is Seels voor jou?

Hoe kan Seels jou helpen?

Omzet genereren is essentieel. Elke investering die we doen, moet zich ruimschoots terugbetalen. Nu de initiële benadering plaatsgevonden heeft, ligt het in jouw handen om deze afspraak om te zetten in een concrete opdracht. We staan klaar om je hierbij te ondersteunen, zowel door het opvolgen van prospects als door het aanbieden van trainingen, online documentatie en evaluatiesessies.

Waar jij natuurlijk niet op zit te wachten is weer opnieuw te moeten leren werken met een tool die je niet kent. Dit kost weer tijd en energie die je beter aan anderse zaken kan besteden.Precies dat punt vinden wij ook belangrijk! Om die reden zorgen wij ervoor dat al onze acties naadloos aansluiten op jullie huidige CRM-systeem.

Op deze manier werken we niet alleen effectief maar ook efficiënt. Het laatste wat we willen is dat je meer tijd kwijt bent aan administratieve taken dan aan het voeren van de echt belangrijke gesprekken!

Kies voor Seels

Waarom kiezen voor Seels? 

Wij geloven in expertise en ons specialisme in e-mail marketing. Met bewezen resultaten en cases zijn wij ervan overtuigd dat wij ook voor jou veel nieuwe leads en klanten kunnen genereren. Enthousiast geworden? Plan snel een afspraak in!

Hoeveel tijd heb jij nodig om de knoop door te hakken?

0:00

Krijg een kijkje in de keuken van Seels. Hoe zijn wij succesvol bij ruim 120+ klanten?
Via onderstaande agenda plan je een online call van 30 minuten met Wouter, eigenaar van Seels.

Liever een face-to-face meeting? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Hilversum.

Om de kwaliteit van onze campagnes te waarborgen sluit Seels maximaal 2 nieuwe klanten per maand aan.

Voor mei 2024 is nog 1 plek beschikbaar.