Koude acquisitie

Welkom bij Seels, jouw partner in het genereren van leads en sales door middel van koude acquisitie. In de dynamische markt van vandaag is het vinden van nieuwe klanten essentieel voor jouw groei en succes. Een van de meest effectieve methoden om dit te bereiken, is door middel van koude acquisitie. Maar wat houdt dit precies in? Wij nemen je graag mee in onze aanpak!

Sales Target audience 3D illustration

Koude acquisitie

Wat is koude acquisitie?

Als eerste, wat is koude acquisitie? Koude acquisitie is het proces waarbij je potentiële klanten benadert die nog geen bestaande relatie met jouw bedrijf hebben. Het is een directe manier waarbij je contact opneemt met prospects die mogelijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt, maar die je nog niet eerder hebt benaderd.

Wat betekent koude acquisitie voor jou?

Hoe pak jij koude acquisitie aan? Iedereen heeft een andere invulling en manier van koude acquisitie. Het is simpel gezegd het aangaan van een gesprek met iemand die je niet kent, met als doel een nieuwe zakelijke relatie op te bouwen.

Het is een uitdaging om zonder voorafgaande relatie vertrouwen en interesse te wekken, maar het biedt ook een unieke kans om je klantenbestand uit te breiden. Daarnaast kan koude acquisitie ook een lastige opgave zijn dat veel tijd kost en waarbij, in sommige gevallen, resultaat tegenvalt.

Onze unieke werkwijze, met een gemiddeld reactiepercentage van 44%, helpt jou contact te leggen met potentiële klanten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan gelijk een kennismaking!

✔ Nieuw acquisitie kanaal

✔44% reactie percentage

✔ Binnen 3 weken resultaat

Koude acquisitie uitbesteden

Koude acquisitie met e-mail

Bij Seels zijn we gespecialiseerd in koude acquisitie via e-mail. Dit kanaal biedt unieke voordelen: het is kostenefficiënt, schaalbaar, en stelt ons in staat om jouw boodschap op een persoonlijke en gerichte manier te communiceren, zonder tussenpersoon. E-mail stelt ons ook in staat om gedetailleerde analyses te verzamelen over de effectiviteit van onze campagnes, zoals open- en klikratio's, waardoor we onze strategieën voortdurend kunnen aanpassen voor de beste resultaten. Beter nog, wij maken de koppeling met jouw huidige CRM-systeem zodat alle informatie over het prospect direct voor jou zichtbaar is. 

Benieuwd naar de verhalen uit de praktijk? Zie onze cases voor succesverhalen.

Hoe kan Seels jou helpen?

Bij Seels begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom ontwikkelen we gepersonaliseerde e-mailcampagnes die zijn afgestemd op jouw specifieke doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Wij koppelen je aan jouw volgende ideale klant. Dankzij onze unieke, persoonlijke benadering, ziet maar liefst 44% van de prospects de waarde in van onze campagnes en reageert hierop. Vervolgens zetten wij deze leads door naar jou, waarmee het initiatief in jouw handen ligt.

Ons succes

120+

Tevreden klanten

1500+

Gerealiseerde campagnes

18.780.000+

Gecreëerde waarde

Reviews

Zij gingen je voor

We zijn enthousiast over ons werk. Lees hier hoe onze klanten dit ervaren en wat Seels voor hun heeft gedaan.

"De Seels aanpak is erg effectief voor ons. Ik was wat sceptisch over koude emails na eerdere ervaring, nog tijdens de eerste campagne was ik overtuigd omdat we meer leads, meer demos en ook meer klanten aantrokken. Qua resultaten daarom een dikke plus. Tel daar bovenop dat het Seels team zich verdiept in ons bedrijf en onze cultuur, en dat we samen campagnes opstellen die passen bij onze organisatie, en ik spreek van een succesvolle samenwerking! Daarnaast zijn ze goed te bereiken per mail en per telefoon en komen ze hun afspraken na."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Roel Schellekens
Eigenaar, Askemo
"Wouter is een prettig persoon, nuchter en to the point. De Boost is een ontzettend mooie aanpak om persoonlijk maar toch enigszins geautomatiseerd met nieuwe contacten te verbinden."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Marga Lenten - Van Boxtel
Algemeen Directeur, Station10
“Fijne samenwerking met Wouter! mooie gesprekken kunnen voeren met leads die uit de Seels campagne zijn gekomen en wat tot opdrachten heeft geleid. Ook tijdens en na de campagne is de begeleiding goed en wordt deze ook actief gemonitord.”
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Mark Corneth
Eigenaar, Elastic Web
"Correcte methodiek en prettige samenwerking die resultaat geeft."
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Lucien Swinkels
Salesmanager, Vollenhoven
"Wouter en Bibi staan altijd voor je klaar en helpen ons met verschillende mailcampagnes. Prettig samenwerken en oog voor de doelen van de klant. De communicatie verloopt laagdrempelig via Whatsapp, telefoon of mail. Zeer prettig samenwerken!"
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Sander van Ringelestijn
Marketing Manager, Feedback Company
“We were approached by Seels in a very intelligent and intriguing way. After a couple of meetings we got to know a very genuine and hard working team, with a real passion and care for what they do.A true asset to any company looking for a sales partner.”
Malik Berrabah Directeur, Wisseloord Studio's
Malik Berrabah
Directeur, Wisseloord Studio’s
"Het is makkelijk schakelen met Wouter en zijn team. Ik merk dat hun tone of voice een prettige is."
Bart Gijsbrechtse, Sales Manager
Nanya Radema
Eigenaar, ChangeCreators
"Seels offers valuable services to boast your lead generation and ultimately sales. They are proffesional and the service was great, any questions or desired alteration has been resolved quickly! Seels is to be recomended to any sales driven company in need for a boost to your lead generation."
Fons Smeets
Fons Smeets
Chief, Tribes Inspiring Workplaces
"Het team van Seels toont een uitstekende vaardigheid in het begrijpen van de behoeften van mijn klanten en benadert hen vervolgens op een zeer persoonlijke manier."
Jelle Plevier
Jelle Plevier
Eigenaar, Media Solutions International

Over ons

Andere kanalen voor koude acquisitie

Koude acquisitie via LinkedIn

Wij koppelen jouw LinkedIn-profiel met een uitgebreid netwerk van bedrijven binnen jouw branche, en zorgen ervoor dat je direct in contact komt met de relevante contactpersonen binnen die organisaties. Hierdoor breidt jouw professionele netwerk zich aanzienlijk uit, wat je kansen op zakelijke kansen en samenwerkingen vergroot. Zolang je LinkedIn-profiel actief blijft, zorgen wij ervoor dat je continu in connectie staat met belangrijke spelers in jouw sector, waardoor je altijd zichtbaar blijft en kansen kunt benutten zodra ze zich voordoen.

Koude acquisitie via briefpost

Het idee dat het versturen van post achterhaald is, is een misvatting die wij bij Seels graag rechtzetten. Deze traditionele benadering is juist een van onze sleutelstrategieën om op een unieke en effectieve wijze in contact te treden met jouw toekomstige klanten. In een wereld gedomineerd door digitale communicatie, biedt een tastbaar stuk post een frisse afwisseling die de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat. Onze aanpak verzekert dat jouw boodschap niet alleen wordt gezien, maar ook wordt gewaardeerd, waardoor de kans op een respons aanzienlijk toeneemt. Seels benut deze persoonlijke touch om jouw merk te onderscheiden en een sterke, memorabele connectie met potentiële klanten te vormen, wat essentieel is voor het bouwen aan duurzame zakelijke relaties.

Jouw koude acquisitie

Begin vandaag nog met groeien

Ben je klaar om jouw sales naar een hoger niveau te tillen met de kracht van koude acquisitie? Doe de Seels Scan of neem contact met ons op en ontdek hoe Seels jouw bedrijf kan transformeren met strategische e-mailmarketing. Samen kunnen we de basis leggen voor jouw toekomstige succes.

Hoeveel tijd heb jij nodig om de knoop door te hakken?

0:00

Krijg een kijkje in de keuken van Seels. Hoe zijn wij succesvol bij ruim 120+ klanten?
Via onderstaande agenda plan je een online call van 30 minuten met Wouter, eigenaar van Seels.

Liever een face-to-face meeting? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Hilversum.

Om de kwaliteit van onze campagnes te waarborgen sluit Seels maximaal 2 nieuwe klanten per maand aan.

Voor mei 2024 is nog 1 plek beschikbaar.