Leadgeneratie met Seels

Wij zijn ervan overtuigd dat jij als geen ander kan vertellen over jouw product of dienst. Maar hoe kom je aan tafel bij een prospect? Maak je geen zorgen, Seels verzorgd jouw leadgeneratie.

Sales Target audience 3D illustration

b2b leadgeneratie

Wat is leadgeneratie?

Leadgeneratie middels koude acquisitie per e-mail is het proces van het identificeren en benaderen van potentiële klanten via e-mail zonder voorafgaande relatie, met als doel om  met deze potentiële klant een afspraak te maken. Dit proces omvat het opstellen van gepersonaliseerde e-mailcampagnes, gericht aan zorgvuldig opgestelde prospectlijsten, om de aandacht en interesse te wekken door middel van gepersonaliseerde en relevante inhoud.

Succes in deze strategie vereist aandacht voor personalisatie, het bieden van waarde, en respect voor de privacy van de ontvanger. Het uiteindelijke doel is om de de ontvanger op een natuurlijke manier te bewegen naar een actie die leidt tot een verkoopgesprek of andere vorm van engagement.

Wij brengen je in contact met jouw perfecte nieuwe klant. Dankzij onze unieke en persoonlijke aanpak zien we dat maar liefst 44% van de prospects reageert op onze campagnes. Deze leads geven we vervolgens aan jou door, waardoor het initiatief bij jou komt te liggen.

✔ Nieuw acquisitie kanaal

✔44% reactie percentage

✔ Binnen 3 weken resultaat

Onze werkwijze

Leadgeneratie uitbesteden

Leadgeneratie kan een tijdrovende klus zijn en niet altijd het gewenste resultaat opleveren. Onze persoonlijke sales strategie bespaart jou veel tijd en moeite, die je aan andere taken kan besteden én wij leveren je nieuwe leads aan. Dat is de kracht van leadgeneratie uitbesteden bij een b2b leadgeneratie bureau.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact op!

Ons succes

120+

Tevreden klanten

1500+

Gerealiseerde campagnes

18.780.000+

Gecreëerde waarde

Reviews

Zij gingen je voor in B2b leadgeneratie

We zijn enthousiast over ons werk. Lees hier hoe onze klanten dit ervaren en wat Seels voor hun heeft gedaan.

"De Seels aanpak is erg effectief voor ons. Ik was wat sceptisch over koude emails na eerdere ervaring, nog tijdens de eerste campagne was ik overtuigd omdat we meer leads, meer demos en ook meer klanten aantrokken. Qua resultaten daarom een dikke plus. Tel daar bovenop dat het Seels team zich verdiept in ons bedrijf en onze cultuur, en dat we samen campagnes opstellen die passen bij onze organisatie, en ik spreek van een succesvolle samenwerking! Daarnaast zijn ze goed te bereiken per mail en per telefoon en komen ze hun afspraken na."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Roel Schellekens
Eigenaar, Askemo
"Wouter is een prettig persoon, nuchter en to the point. De Boost is een ontzettend mooie aanpak om persoonlijk maar toch enigszins geautomatiseerd met nieuwe contacten te verbinden."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Marga Lenten - Van Boxtel
Algemeen Directeur, Station10
“Fijne samenwerking met Wouter! mooie gesprekken kunnen voeren met leads die uit de Seels campagne zijn gekomen en wat tot opdrachten heeft geleid. Ook tijdens en na de campagne is de begeleiding goed en wordt deze ook actief gemonitord.”
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Mark Corneth
Eigenaar, Elastic Web
"Correcte methodiek en prettige samenwerking die resultaat geeft."
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Lucien Swinkels
Salesmanager, Vollenhoven
"Wouter en Bibi staan altijd voor je klaar en helpen ons met verschillende mailcampagnes. Prettig samenwerken en oog voor de doelen van de klant. De communicatie verloopt laagdrempelig via Whatsapp, telefoon of mail. Zeer prettig samenwerken!"
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Sander van Ringelestijn
Marketing Manager, Feedback Company
“We were approached by Seels in a very intelligent and intriguing way. After a couple of meetings we got to know a very genuine and hard working team, with a real passion and care for what they do.A true asset to any company looking for a sales partner.”
Malik Berrabah Directeur, Wisseloord Studio's
Malik Berrabah
Directeur, Wisseloord Studio’s
"Het is makkelijk schakelen met Wouter en zijn team. Ik merk dat hun tone of voice een prettige is."
Bart Gijsbrechtse, Sales Manager
Nanya Radema
Eigenaar, ChangeCreators
"Seels offers valuable services to boast your lead generation and ultimately sales. They are proffesional and the service was great, any questions or desired alteration has been resolved quickly! Seels is to be recomended to any sales driven company in need for a boost to your lead generation."
Fons Smeets
Fons Smeets
Chief, Tribes Inspiring Workplaces
"Het team van Seels toont een uitstekende vaardigheid in het begrijpen van de behoeften van mijn klanten en benadert hen vervolgens op een zeer persoonlijke manier."
Jelle Plevier
Jelle Plevier
Eigenaar, Media Solutions International

Over ons

Waarom leadgeneratie uitbesteden?

Wij zijn een team van gedreven professionals en werken vanuit onze kernwaarden.

Expertise

Door leadgeneratie uit te besteden, profiteer je van onze expertise. Wij hebben de kennis, ervaring en tools om effectieve campagnes te creëren die gericht zijn op jouw specifieke doelmarkt, wat leidt tot hogere conversieratio's en kwalitatief betere leads.

Kostenbesparing en efficiëntie

Het opzetten van een effectieve leadgeneratiecampagne vereist aanzienlijke investeringen in tijd, personeel en technologie. Door deze taken uit te besteden, bespaar je op de kosten van het intern opzetten en managen van deze processen. Hierdoor heb je meer tijd en middelen die je kunt inzetten voor andere activiteiten. Daarnaast zijn de resultaten vaak ook beter. Benieuwd naar wat we voor b2b bedrijven hebben betekent? Bekijk dan onze cases.

Focus op kernactiviteiten

Terwijl jij de leadgeneratie overlaat aan onze experts, kun jij je richten op het verbeteren van andere zaken. Bijvoorbeeld aan de kwaliteit van je product of dienst, klantenservice of andere belangrijke aspecten die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Een win-win dus.

Hoeveel tijd heb jij nodig om de knoop door te hakken?

0:00

Krijg een kijkje in de keuken van Seels. Hoe zijn wij succesvol bij ruim 120+ klanten?
Via onderstaande agenda plan je een online call van 30 minuten met Wouter, eigenaar van Seels.

Liever een face-to-face meeting? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Hilversum.

Om de kwaliteit van onze campagnes te waarborgen sluit Seels maximaal 2 nieuwe klanten per maand aan.

Voor mei 2024 is nog 1 plek beschikbaar.