Over ons

Een nieuw kanaal voor acquisitie.

Onze missie is om jouw new business op een meetbare manier te laten groeien. Met niet als doel een afspraak, maar de relatie.

Over ons

Sales, maar dan nét even anders.

Wij zijn een team van gedreven professionals en werken vanuit onze kernwaarden.

Oplossing:

Seels zet jouw verhaal om naar een bewezen succesvolle acquisitie funnel. Wij zetten jou aan tafel bij je prospect. Doordat wij je acquisitie uit handen nemen bespaar je tijd en wordt verkopen nog leuker!

Kwaliteit:

Het Seels team staat altijd voor je klaar. Wij zijn toegewijd om jouw wensen en verwachtingen te begrijpen wat resulteert in een hoogwaardige samenwerking.

Integriteit:

Seels werkt persoonlijk, eerlijk en direct. Wij houden van aanpakken!

Het team

Een team van 13 gecommitteerde professionals. Ontmoet een aantal van onze collega's.

Maria, Senior Leadgeneratie Specialist

Maria

Campagne Manager

Maria

Ik neem alle campagnes voor mijn rekening en zorg ervoor dat al je vragen binnen no-time worden beantwoord. Hoe druk ik ook ben; ik heb altijd tijd voor mijn familie. We wandelen door het winkelcentrum, spelen arcade spellen of op de grijpmachine. Ik ben een foodie en hou van dumplings. Het liefst pak ik binnenkort mijn liefde voor hiking weer op.

Bibi, Operations Manager

Edna

Operations Manager

Edna

Al sinds 2016 ben ik actief in de verkoop- en marketing. Naast mijn passie voor sales stuur ik het team aan en zorg ik dat alles op rolletjes loopt! In mijn vrije tijd ben ik veel bezig interieurdesign. Dus als je op dat gebied ook een keer advies kunt gebruiken, laat het vooral weten!

Shin, Senior Leadgeneratie Specialist

Shin

Senior Leadgeneratie Specialist

Shin

Binnen Seels ben ik verantwoordelijk voor het extraheren van de juiste data uit de markten van onze klanten. Ik speel graag RPG games op mijn computer, luister het liefst naar popmuziek en ik hou van documentaire films.

Bibi, Operations Manager

Laura

Leadgeneratie Manager

Laura

Puntjes op de i! Ik zorg dat alle lijsten aan de criteria voldoen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het marktonderzoek wat wij doen voor onze klanten in zowel Nederland als daarbuiten.

Maria, Senior Leadgeneratie Specialist

Kim

Senior Leadgeneratie Specialist

Kim

Al sinds de start van Seels ben ik part of the team! Naast het opstellen van de meest complexe leadlijsten breng ik veel tijd door met mijn lieve zoontje.

Maria, Senior Leadgeneratie Specialist

Nathalie

Executive Assistant

Nathalie

Zorgen dat de zaken op rolletjes lopen! Ik ondersteun het team met hun dagelijks gang van zaken en zorg voor goed gestructureerde agenda's!

Wouter, Eigenaar Seels

Wouter

Oprichter

Wouter

Vanuit mijn passie voor sales heb ik Seels opgericht. Je verwacht het niet, maar ik ben verantwoordelijk voor de sales! Naast mijn passie voor ondernemen bespeel ik verschillende instrumenten en ben ik een echte sportfanaat.

Hoe belangrijk is het dat je omzet gaat groeien?

Plan nu je kennismakingsgesprek in! Klik op de knop hieronder en kies eenvoudig een datum en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!