Sales bureau Seels

Welkom bij Seels, jouw sales bureau gespecialiseerd in leadgeneratie. Wij zorgen voor een constante stroom kwalitatieve leads middels  ultra-gepersonaliseerde e-mailcampagnes. Dit is een strategie die keer op keer zijn succes bewezen. Daarnaast zorgen we niet alleen voor leads, maar ook dat je duurzame relaties opbouwt.

We zijn meer dan een sales bureau, we zijn jouw partner in succes.

Sales Target audience 3D illustration

Jouw sales bureau

Wat is een sales bureau?

Bij Seels helpen we bij de eerste stappen van jouw verkoopproces door kwalitatieve leads te genereren. Dit doen we door een speciaal voor jou ontwikkelde campagne op te zetten die perfect aansluit bij jouw doelgroep en product. Hiermee genereren we niet alleen nieuwe leads, maar realiseren we ook een enorm hoog reactie- en conversiepercentage.

Hoe bereiken we dit? Lees verder over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen!

Onze rol als jouw salesbureau

Als jouw sales bureau nemen wij het stuk leadgeneratie proces uit handen, dit bespaart jou ontzettend veel tijd. Deze tijd kan jij aan andere belangrijke taken besteden en zodra een lead interesse toont, neem jij het over. 

Ons succes zit hem in de details en persoonlijkheid. Onze hyper-gepersonaliseerde e-mails geven de ontvanger gelijk een goede indruk. Daarnaast schrijven wij het prospect aan uit jouw naam, zodat als jij het van ons overneemt de lead nog steeds onder de indruk is dat hij met dezelfde persoon heeft gesproken. Zo ontstaat er vanaf het eerste contact al een goede relatie met jouw lead!

✔ Nieuw acquisitie kanaal

✔44% reactie percentage

✔ Binnen 3 weken resultaat

Sales uitbesteden

B2B sales outsourcing

In de B2B-wereld is de waarde van een kwalitatieve lead onmiskenbaar hoger. Bij Seels begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en behoefte heeft aan een op maat gemaakte aanpak. Onze B2B sales outsourcing campagnes zijn daarom specifiek ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, gericht op het vestigen van langdurige relaties en het aanleveren van hoogwaardige leads. Daarnaast komt de lead bij interesse direct in jouw CRM-systeem. Je hoeft dus niet een nieuw systeem te implementeren, supermakkelijk!

Het uitbesteden van sales

Waarom zou je de sales uitbesteden aan Seels? Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid van de koude acquisitiefase, waardoor jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: je bedrijf leiden. Onze belofte? Een constante toevoer van kwalitatieve leads die echt geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Met onze gerichte strategieën en bewezen methodes krijg je niet alleen leads; je ziet daadwerkelijk conversies. Benieuwd naar onze behaalde resultaten? Bekijk dan onze cases.

Ons succes

120+

Tevreden klanten

1500+

Gerealiseerde campagnes

18.780.000+

Gecreëerde waarde

Reviews

Zij gingen je voor in B2b leadgeneratie

We zijn enthousiast over ons werk. Lees hier hoe onze klanten dit ervaren en wat Seels voor hun heeft gedaan.

"De Seels aanpak is erg effectief voor ons. Ik was wat sceptisch over koude emails na eerdere ervaring, nog tijdens de eerste campagne was ik overtuigd omdat we meer leads, meer demos en ook meer klanten aantrokken. Qua resultaten daarom een dikke plus. Tel daar bovenop dat het Seels team zich verdiept in ons bedrijf en onze cultuur, en dat we samen campagnes opstellen die passen bij onze organisatie, en ik spreek van een succesvolle samenwerking! Daarnaast zijn ze goed te bereiken per mail en per telefoon en komen ze hun afspraken na."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Roel Schellekens
Eigenaar, Askemo
"Wouter is een prettig persoon, nuchter en to the point. De Boost is een ontzettend mooie aanpak om persoonlijk maar toch enigszins geautomatiseerd met nieuwe contacten te verbinden."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Marga Lenten - Van Boxtel
Algemeen Directeur, Station10
“Fijne samenwerking met Wouter! mooie gesprekken kunnen voeren met leads die uit de Seels campagne zijn gekomen en wat tot opdrachten heeft geleid. Ook tijdens en na de campagne is de begeleiding goed en wordt deze ook actief gemonitord.”
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Mark Corneth
Eigenaar, Elastic Web
"Correcte methodiek en prettige samenwerking die resultaat geeft."
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Lucien Swinkels
Salesmanager, Vollenhoven
"Wouter en Bibi staan altijd voor je klaar en helpen ons met verschillende mailcampagnes. Prettig samenwerken en oog voor de doelen van de klant. De communicatie verloopt laagdrempelig via Whatsapp, telefoon of mail. Zeer prettig samenwerken!"
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Sander van Ringelestijn
Marketing Manager, Feedback Company
“We were approached by Seels in a very intelligent and intriguing way. After a couple of meetings we got to know a very genuine and hard working team, with a real passion and care for what they do.A true asset to any company looking for a sales partner.”
Malik Berrabah Directeur, Wisseloord Studio's
Malik Berrabah
Directeur, Wisseloord Studio’s
"Het is makkelijk schakelen met Wouter en zijn team. Ik merk dat hun tone of voice een prettige is."
Bart Gijsbrechtse, Sales Manager
Nanya Radema
Eigenaar, ChangeCreators
"Seels offers valuable services to boast your lead generation and ultimately sales. They are proffesional and the service was great, any questions or desired alteration has been resolved quickly! Seels is to be recomended to any sales driven company in need for a boost to your lead generation."
Fons Smeets
Fons Smeets
Chief, Tribes Inspiring Workplaces
"Het team van Seels toont een uitstekende vaardigheid in het begrijpen van de behoeften van mijn klanten en benadert hen vervolgens op een zeer persoonlijke manier."
Jelle Plevier
Jelle Plevier
Eigenaar, Media Solutions International

Over ons

Meer dan mails

Bij Seels beperken wij onszelf niet alleen tot het kanaal e-mail. Soms werkt oldschool evengoed of zelfs beter en daarom versturen wij ook regelmatig briefpost. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij je netwerk binnen jouw sector uitbreid. Wij connecten jouw LinkedIn-profiel met een uitgebreid netwerk van organisaties binnen jouw vakgebied en zorgen voor een directe koppeling met de relevante contactpersonen binnen deze bedrijven. Op deze manier breiden we je netwerk uit en zorgen we voor blijvende connecties, zolang je LinkedIn-profiel actief blijft.

Wil je meer uit je sales team halen? Ook dat kan! Wij hebben twee trainingen ontwikkeld om jouw sales personeel te trainen en nóg betere resultaten te behalen.

Jouw sales

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Bij Seels draait het niet alleen om het genereren van leads. We focussen op het bouwen van waardevolle relaties die jouw onderneming vooruit helpen. Met een diepgaande kennis van jouw doelgroep en product en een strategie die keer op keer zijn efficiëntie bewijst, zijn we meer dan een sales bureau; we zijn jouw partner in succes.

Ontdek hoe onze verkoopstrategieën jou kunnen helpen groeien en uitblinken in je markt. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op via hallo@seels.nl of bel ons op 035 2340 509.

Hoeveel tijd heb jij nodig om de knoop door te hakken?

0:00

Krijg een kijkje in de keuken van Seels. Hoe zijn wij succesvol bij ruim 120+ klanten?
Via onderstaande agenda plan je een online call van 30 minuten met Wouter, eigenaar van Seels.

Liever een face-to-face meeting? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Hilversum.

Om de kwaliteit van onze campagnes te waarborgen sluit Seels maximaal 2 nieuwe klanten per maand aan.

Voor mei 2024 is nog 1 plek beschikbaar.