Onze werkwijze

Hoe werkt Seels?

Wij brengen je in contact met je nieuwe ideale klant. Door onze persoonlijke werkwijze reageert maar liefst 44% van de prospects op onze campagnes. Wij spelen deze leads aan je door, waarna de bal bij jou ligt. Om je een idee te geven hoe Seels dit achter de schermen aanpakt, lees je hieronder meer over onze werkwijze. Hoe dat achter de schermen eruit ziet vind je terug onder de knop "Seels funnel".

Onze methodiek

De Seels Werkwijze

Stap 1

Begrijpen

Wie is jouw ideale prospect? Waarom zou deze persoon tijd voor jou vrij moeten maken?
“What’s in it for me?” Is hierbij de vraag die de prospect zal stellen. Dit gaat natuurlijk hand in hand met jouw propositie. Wat biedt je precies aan? En waarom is dit voor een prospect interessant?

Tijdens deze fase plannen we een fysieke kick-off waarin we al deze zaken aanhalen, zodat iedereen begrijpt wat jullie doen. En je van waarde bent. Want dat, is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Stap 2

Benaderen

Nu is het tijd voor actie! Via de kanalen mail, LinkedIn, telefonie, whatsapp maar ook zeker de "ouderwetse" post gaan we jouw prospect benaderen. En het mooie van alles? Dit gebeurt uit naam van jou of een van je collega's. Hierdoor gaan we niet tussen jou en je nieuwe klant zitten. Je krijgt veel terugkoppeling waar je direct mee aan de slag kan. 

Stap 3

Converteren

De schoorsteen moet roken. Wat je investeert moet je  dik en dubbel terugverdienen. Nu de benadering is gedaan is het aan jou om de afspraak te converteren naar een klant. Hier ondersteunen we jou in. Dit doen we door opvolging van prospects. Maar ook trainingen, online documentatie en evaluaties.  

Stap 4

Efficiëntie

Leuk al deze acties. Maar hoe zorgen we ervoor dat er niet weer een nieuwe tool of systeem moet worden aangesloten op alles wat al draait? Daar zijn wij het helemaal mee eens! Daarom worden al onze acties gekoppeld met jullie huidige CRM-systeem. Zo zijn we naast effectief ook efficiënt aan het werk. En zo, bouwen we een echte salesmachine voor jouw bedrijf.

Plan jij de afspraak? Dan stellen wij de vragen!

Klik op de onderstaande knop en plan een kennismakingsgesprek in. Je kiest eenvoudig een datum en tijdstip. Liever een face-to-face meeting? Uiteraard ben je van harte welkom op ons kantoor in Hilversum. Wij kijken ernaar uit om je verhaal te horen!