Cases

Welk succes hebben wij behaald voor onze klanten?

Onze missie is om jouw new business op een meetbare manier te laten groeien. Seels doet dit als koploper met het gebruik van de nieuwste acquisitie methodieken in combinatie met de beste tools.

Krommenhoek Metals

Voor Krommenhoek Metals hebben metaalbewerkende bedrijven benaderd voor hun container service. Na een succesvolle campagne in Nederland wijken we ook uit naar onze zuiderburen België.

1200+

Bedrijven benaderd

52%

Reactie

11%

Conversie naar afspraak

Hoe belangrijk is het dat je omzet gaat groeien?

Plan nu je kennismakingsgesprek in! Klik op de knop hieronder en kies eenvoudig een datum en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Mogelijk

Voor Mogelijk hebben we makelaars benaderd voor  zakelijke vastgoedfinancieringen. Hierin hebben we ons gericht op een specifiek gebied in Nederland.

150+

Bedrijven benaderd

49%

Reactie

25%

Conversie naar afspraak

Algeco

Voor Algeco hebben we verschillende bedrijven binnen de havens in Nederland en België benaderd. Met als doel om de tijdelijke huisvestingspropositie te verkopen. Na 6 weken was de eerste klant getekend!

300+

Bedrijven benaderd

55%

Reactie

10%

Conversie naar afspraak

Voor Askemo hebben we HR-managers binnen mkb-bedrijven benaderd. Het doel van deze campagne? Demo’s scoren! En dat is gelukt.

3500+

Bedrijven benaderd

37%

Reactie

5%

Conversie naar demo

✔ Nieuw acquisitie kanaal

✔44% reactie percentage

✔ Binnen 3 weken resultaat

Voor Calco hebben we ons gericht op organisaties in Nederland met een minimale IT- en Finance afdeling van 50 FTE. Op basis hiervan hebben we 3 contactpersonen benaderd. Het resultaat mag er wezen. En de eerste kandidaten lopen al rond!

700+

Bedrijven benaderd

39%

Reactie

5%

Conversie naar afspraak

Reviews

Waar sta je vandaag en waar wil je naartoe?

We zijn enthousiast over ons werk. Lees hier hoe onze klanten dit ervaren en wat Seels voor hun heeft gedaan.

"De Seels aanpak is erg effectief voor ons. Ik was wat sceptisch over koude emails na eerdere ervaring, nog tijdens de eerste campagne was ik overtuigd omdat we meer leads, meer demos en ook meer klanten aantrokken. Qua resultaten daarom een dikke plus. Tel daar bovenop dat het Seels team zich verdiept in ons bedrijf en onze cultuur, en dat we samen campagnes opstellen die passen bij onze organisatie, en ik spreek van een succesvolle samenwerking! Daarnaast zijn ze goed te bereiken per mail en per telefoon en komen ze hun afspraken na."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Roel Schellekens
Eigenaar, Askemo
"Wouter is een prettig persoon, nuchter en to the point. De Boost is een ontzettend mooie aanpak om persoonlijk maar toch enigszins geautomatiseerd met nieuwe contacten te verbinden."
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Marga Lenten - Van Boxtel
Algemeen Directeur, Station10
“Fijne samenwerking met Wouter! mooie gesprekken kunnen voeren met leads die uit de Seels campagne zijn gekomen en wat tot opdrachten heeft geleid. Ook tijdens en na de campagne is de begeleiding goed en wordt deze ook actief gemonitord.”
Mark Corneth, Eigenaar Elastic Web
Mark Corneth
Eigenaar, Elastic Web
"Correcte methodiek en prettige samenwerking die resultaat geeft."
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Lucien Swinkels
Salesmanager, Vollenhoven
"Wouter en Bibi staan altijd voor je klaar en helpen ons met verschillende mailcampagnes. Prettig samenwerken en oog voor de doelen van de klant. De communicatie verloopt laagdrempelig via Whatsapp, telefoon of mail. Zeer prettig samenwerken!"
Chesney Olieman, Mede-eigenaar Captain Recruit
Sander van Ringelestijn
Marketing Manager, Feedback Company
“We were approached by Seels in a very intelligent and intriguing way. After a couple of meetings we got to know a very genuine and hard working team, with a real passion and care for what they do.A true asset to any company looking for a sales partner.”
Malik Berrabah Directeur, Wisseloord Studio's
Malik Berrabah
Directeur, Wisseloord Studio’s
"Het is makkelijk schakelen met Wouter en zijn team. Ik merk dat hun tone of voice een prettige is."
Bart Gijsbrechtse, Sales Manager
Nanya Radema
Eigenaar, ChangeCreators
"Seels offers valuable services to boast your lead generation and ultimately sales. They are proffesional and the service was great, any questions or desired alteration has been resolved quickly! Seels is to be recomended to any sales driven company in need for a boost to your lead generation."
Fons Smeets
Fons Smeets
Chief, Tribes Inspiring Workplaces
"Het team van Seels toont een uitstekende vaardigheid in het begrijpen van de behoeften van mijn klanten en benadert hen vervolgens op een zeer persoonlijke manier."
Jelle Plevier
Jelle Plevier
Eigenaar, Media Solutions International

Hoeveel tijd heb jij nodig om de knoop door te hakken?

0:00

Krijg een kijkje in de keuken van Seels. Hoe zijn wij succesvol bij ruim 120+ klanten?
Via onderstaande agenda plan je een online call van 30 minuten met Wouter, eigenaar van Seels.

Liever een face-to-face meeting? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Hilversum.